Conditii de retur

Conditii de retur karturi cu pedale si trambuline Berg

Obiectivul nostru este de ati asigura satisfactia completa datorata cumpararii unui produs Berg.

Se poate initia un retur pentru:

 • Produse constatate a fi defecte la prima punere in functiune;
 • Pentru produse care nu au fost descrise corect pe site;
 • Pentru comenzi gresite;
 • Situatia in care doresti sa returnezi produsul in baza politicii noastre de retur de 30 de zile.

Cum returnezi un produs?

Daca soliciti returnarea produsului din cauza ca produsul este defect, descrierii incorecte pe site sau a livrarii de catre noi a unui alt produs decat cel din comanda, te rog sa ne contactezi. In aceste situatii cheltuielile cu transportul returului ar putea fi asigurate de catre noi.

Este usor sa returnezi produsul:

 1. Logheaza-te in contul tau Berg sau contacteaza-ne pentru a initia returul. Returul poate fi initiat doar dupa ce ai primit coletul de la curier;
 2. Iti vom trimite prin email instructiunile cum se face returul;
 3. Expediaza produsul nefolosit, in ambalajul original la adresa specificata in email. Tu vei fi responsabil de plata cheltuielilor de transport pentru returnarea produsului. Te sfatuim sa folosesti o metoda de transport cu confirmare de primire si o asigurare de transport. Nu ne asumam nici o raspundere daca produsul expediat de tine ca retur este pierdut de curier si nu ajunge la noi.
 4. Daca produsul primit corespunde conditiilor de retur vei primi banii achitati inapoi, mai putin cheltuielile de transport pentru livrare prin curier. Se va folosi aceeasi metoda de plata ca cea de la incasarea banilor. Rambursarea fondurilor se va face in maxim 10 zile de la primirea si acceptarea returului.

Atentie: Cheltuielile de transport originale se ramburseaza doar pentru retururi datorate produselor defecte, pentru produse care nu au fost descrise corect pe site sau pentru livrare gresita de catre noi.

Politica de retur de 30 de zile

Te-ai razgandit? Daca esti nemultumit de produsul achizitionat, poti returna produsul (nefolosit si in ambalajul original) in termen de 30 de zile de la data achizitionarii. In acest termen poti solicita banii inapoi sau schimbarea produsului.

In cazul in care soliciti banii inapoi, vei primi intreaga valoare a produsului din care se vor scadea cheltuielile de transport cu livrarea. Plata se va face in acelasi mod cu care ai achitat produsul.

Anumite produse pot fi excluse din aceasta politica. Te rugam sa verifici descrierea produsului inainte de plasarea comenzii.

Produse nereturnabile

Din pacate sunt anumite produse la care nu putem accepta retur. Aceste sunt:

 • Orice produs care este returnat in mai mult de 30 de zile de la livrare;
 • Produsele vandute in cadrul unei promotii;
 • Comenzile speciale. Aceste produse nu le avem pe stoc in mod curent si in consecinta nu pot fi returnate;
 • Orice produs care este folosit sau nu este in ambalajul original. Deasemenea, daca lipsesc componente/piese din continutul ambalajului producatorului.