Cum cumpar

Este simplu!

Pune în coş mărfurile pe care vrei să le cumperi şi când te hotărăşti, trimite comanda, completând datele care sunt necesare.

Dupa finalizarea comenzii, vei primi un email de confirmare a receptionarii acesteia. Acest email are rolul de a te asigura ca am primit comanda si nu constituie obligativitatea noastra de a o accepta. Un contract intre noi se considera incheiat in momentul confirmarii noastre prin email ca produsele au fost livrate catre tine. Doar acele produse prezente in emailul de confirmare trimis in momentul livrarii sunt incluse in contractul incheiat.

Cum primeşti marfa?

Vei primi marfa la adresa pe care ai specificat-o în comandă in 24-48 de ore de la confirmarea acesteia.

Coletul este transportat de către una dintre firmele de curierat rapid cu care colaborăm.

Pentru detalii suplimentare privind livrarea, sună la urmatoarele numere de telefon: 021/4136801 sau 0740 148 482.

Cum plăteşti ?

Plata comenzii se poate face online cu card bancar (VISA, MasterCard, Maestro), cu ordin de plata (in avans) sau poti plati curierului atunci când primeşti coletul cu marfurile pe care le-ai comandat.

Cum plăteşti cu cardul ?

După ce aţi ales produsul şi aţi introdus informatiile necesare pentru livrare, veţi fi direcţionat la Plationline.ro pentru a introduce datele necesare plăţii.

Dacă tranzacţia prin card a fost efectuată cu succces, va fi afişat un ecran care vă mulţumeşte pentru comandă şi vă dă posibilitatea de a o vizualiza. Veţi primi detaliile comenzii şi prin e-mail. Pe extrasul de cont al cardului tranzactia va fi inregistrata sub numele de "Plationline".

Acceptăm următoarele cărţi de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sauMasterCard. Folosind ca metodă de plată card-ul bancar de credit/debit, comanda dumneavoastră va fi procesată imediat.

Plationline.ro si comerciantii inrolati nu au access la datele cardului tau, toate fiind trimise DIRECT catre sistemele  Mastercard sau Visa in functie de tipul cardului utilizat.

Toate datele sunt procesate securizat prin utilizarea certificatelor de ultima generatie SSL Extended Validation pe 256bits, sistemul antifrauda ARGUS si prin respectarea standardelor PCI DSS. Standardul PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard – Standardul de  securitate a datelor din industria plăților cu cardul) reprezintă un set  extensiv de cerințe dezvoltate de brand-urile de card majore pentru a facilita  adoptarea unor masuri solide de securitate a datelor.