Livrare comenzi

Livrare comenzi

Comenzile primite sunt livrate rapid si in siguranta.

UNDE livram? Berg livreaza produsele aproape oriunde in Romania. Daca vrei poti expedia produsele la alta adresa decat cea de domiciliu, astfel ca poti face cadouri mult mai usor. Produsele nu pot fi livrare la adrese de casute postale sau in afara Romaniei.

CAND livram? Produsele in stoc sunt livrate in maxim o zi lucratoare de la confirmarea comenzii. Termenul de livrare variaza in functie de adresa de destinatie. In zonele de oras termenul de livrare este de maxim 2 zile de la ridicarea acestuia de la depozit de catre curier. Termenul de livrare poate fi mai mare de 2 (doua) zile in zonele rurale sau localitati izolate. Comenzile primite sambata si duminica vor fi procesate luni. Comenzile primite in zile de Sarbatoare Nationala vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare. Produsele vor fi livrate in intervalul orar 9-17, de luni pana vineri. Livrarea nu se poate face in zilele de Sarbatoare Nationala, in weekend sau in afara orelor de lucru. BERG Romania nu poate garanta o data/ora specifica de livrare.

COSTUL livrarii? Noi nu incercam sa obtinem profit de pe urma transportului. Costul de livrare va fi acelasi cu cel platit de noi catre firma de curierat. Costul de transport este calculat automat in functie de greutatea produselor cumparate si adresa de destinatie. Pentru comenzile mai mari de 400 lei, costul transportului este gratuit si va fi dedus din valoarea comenzii in situatia in care va razganditi sa folositi produsul dupa primirea acestuia si solicitati sa returnati produsul.