BERG Buzzy 2 IN1

     Buzzy 2-in-1 poate fi utilizat în 2 moduri datorită roții libere comutabile. Modul cu pedale îi permite copilului dvs. să circule independent, la fel ca pe un Buzzy normal. În modul push, pedalele sunt inactive și Buzzy poate fi împins fără ca pedalele să se întoarcă.

     Buzzy 2-in-1 este echipat cu un dispozitiv de blocare a direcției ușor de utilizat pentru a vă ajuta să mergeți în siguranță și ușor cu el. Când dispozitivul de blocare a direcției este în funcțiune, copilul dvs. nu mai poate conduce, părintele avand controlul, indiferent de situație.

     Manerul de împingere poate fi ajustat cu ușurință la 3 pozitii de inaltime. Când copilul dvs. dorește să meargă pe Buzzy fără a fi împins, manerul de împingere poate fi îndepărtat într-o clipa. Buzzy 2-in-1 este apoi transformat dintr-o mașină sigură, stabilă, într-un go-kart supercool și stabil.

     Buzzy 2-in-1 este echipat cu o frână de mână pentru o siguranță suplimentară. Anvelopa EVA este fabricată din spumă de înaltă tehnologie. Datorită compoziției, anvelopele sunt la fel de rezistente la uzură ca și anvelopele tradiționale din cauciuc.

 

rendezési szempont
termékszám egy oldalon .

Kart BERG Buzzy Bloom 2 in 1

65 910,00 Ft ÁFA-val

Kart BERG Buzzy Nitro 2 in 1

65 910,00 Ft ÁFA-val