Conditii de utilizare

Introducere

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul nostru, implica acceptarea termenilor si conditiilor mentionate in paragrafele urmatoare.

Conditii de vanzare

Dupa finalizarea comenzii, vei primi un email de confirmare a receptionarii acesteia. Acest email are rolul de a te asigura ca am primit comanda si nu constituie obligativitatea noastra de a o accepta. Un contract intre noi se considera incheiat in momentul confirmarii noastre prin email ca produsele au fost livrate catre tine. Doar acele produse prezente in emailul de confirmare trimis in momentul livrarii sunt incluse in contractul incheiat. Vei primi marfa la adresa pe care ai specificat-o în comandă in 24-48 de ore de la confirmarea acesteia. Coletul este transportat de către una dintre firmele de curierat rapid cu care colaborăm. Pentru detalii suplimentare privind livrarea, acceseaza pagina Livrare Comenzi sau sună la urmatoarele numere de telefon: 021/444 3321 sau 0723 206 271. Plata comenzii se poate face online cu card bancar (VISA, MasterCard, Maestro), cu ordin de plata (in avans) sau poti plati curierului atunci când primeşti coletul cu marfurile pe care le-ai comandat. Pentru detalii referitoare la returul produselor acceseaza pagina Conditii de retur.

Continut site si copyright

Facem eforturi permanente pentru a prezenta informatii exacte in cadrul acestui site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesoriii neincluse in pachetele standard.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Toate informatiile continute sunt proprietate a companiei MagicaIT. Pentru mai multe detalii acceseaza pagina referitoare la politica de confidentialitate.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata.

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.