Conditii de retur

Obiectivul nostru este de ati asigura satisfactia completa in urma cumpararii unui produs de pe site-ul nostru.

Poti initia un retur pentru produse constatate defecte la prima punere in functiune, pentru produse care nu au fost descrise corect pe site, pentru comenzi gresite sau bazata pe politica noastra de retur de 30 de zile.

Cum returnezi un produs?

Daca soliciti returnarea produsului din cauza ca produsul este defect, descrierii incorecte pe site sau a comenzii/livrarii gresite te rog sa ne contactezi. In aceste situatii cheltuielile cu transportul returului ar putea fi asigurate de catre noi.

Este usor sa returnezi produsul:

  1. Logheaza-te in contul tau sau contacteaza-ne pentru a initia returul. Returul poate fi initiat doar dupa ce ai primit coletul de la curier;
  2. Iti vom trimite prin email instructiunile cum se face returul;
  3. Expediaza produsul nefolosit, in ambalajul original la adresa specificata in email. Tu vei fi responsabil de plata cheltuielilor de transport pentru returnarea produsului. Te sfatuim sa folosesti o metoda de transport cu confirmare de primire si o asigurare de transport. Noi nu garantam ca vom primi produsul expediat de tine ca retur.
  4. Daca produsul primit corespunde conditiilor de retur vei primi banii achitati inapoi, mai putin cheltuielile de transport. Se va folosi aceeasi metoda de plata ca cea de la incasarea banilor. Rambursarea fondurilor se va face in maxim 10 zile de la primirea si acceptarea returului.

Atentie: Cheltuielile de transport originale se ramburseaza doar pentru retururi datorate produselor defecte, pentru produse care nu au fost descrise corect pe site sau pentru livrare gresita.

Politica de retur de 30 de zile

30 Day Money Back Return Policy PictureTe-ai razgandit? Daca esti nemultumit de produsul achizitionat, poti returna produsul in termen de 30 de zile de la data achizitionarii. In acest termen poti solicita banii inapoi sau schimbarea produsului.

In cazul in care soliciti banii inapoi vei primi intreaga valoare a produsului, dar din care se vor scade cheltuielile de transport. Plata se va face in acelasi mod cu care ai achitat produsul.

Anumite produse pot fi excluse din aceasta politica. Te rugam sa verifici descrierea produsului inainte de plasarea comenzii.

Produse nereturnabile

Din pacate sunt anumite produse la care nu putem accepta retur. Aceste sunt:

  • orice produs care este returnat in mai mult de 30 de zile de la livrare;
  • produsele vandute in cadrul unei promotii;
  • comenzile speciale. Aceste produse nu le avem pe stoc in mod curent si in consecinta nu pot fi returnate;
  • orice produs care este folosit sau nu este in ambalajul original. Deasemenea, daca lipsesc componente/piese din continutul ambalajului producatorului.